Hamdilli Ortaokulu

Vizyon: 1-Öğrenme faaliyetlerinin,öğrenciyi ezbercilikten çıkarıp,bireysel olarak iş yapabilme yeteneğine sahip sorgulayıcı,araştırıcı,teknolojik gelişmeleri takip eden,bilgiye ulaşabilen ve bu alanda öğretmeni ile iş birliği yapan öğrenciler olması 2-Bu hedefe ulaşabilmek için öğretmenlerin, öğretme faaliyetlerinde yönlendirici,yol gösterici olabilmesi amacıyla bilimsel deneyleri yapabilen,teknolojiyi etkin kullanabilen ,deneylere önem veren,araştırmayı,hizmet içi kurslar faaliyeti ile kendisini geliştiren eğitimciler olması

Misyon: Atatürk milliyetçiliğine bağlı,Türk milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren;ailesini,vatanını,milletini seven, daima yüceltmeye çalışan; demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NE karşı görev ve sorumluluklarını bilen,bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ 08:50 DERS BİTİŞ SAATİ 13:10
Isınma: SOBA+KLİMA
Servis Bilgisi: Okulumuzda taşımalı eğitim verilmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz TÜBİTAK Bilim Şenliği Fuarlarına katılım sağlamaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuz TÜBİTAK Bilim Şenliği Fuarlarına katılım sağlamaktadır.

WEB - https://hamdilliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hamdilli Mahallesi 3605. Cadde No26/1 Ceyhan/ADANA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİNE EN YAKIN YERLEŞİM YERLERİNDEN BİRİSİDİR.MAHALLE HALKI TARIMLA UĞRAŞMAKTADIR.

Adres - Hamdilli Mahallesi 3605. Cadde No26/1 Ceyhan/ADANA

Ulaşım MAHALLE İLE İLÇE MERKEZİ ARASINDA ÇALIŞAN DOLMUŞLAR VE BÜYÜKŞEHİR TOPLU TAŞIMA İLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 10 KM,İL MERKEZİNE İSE 55 KM UZAKLIKTADIR.